[metaslider id=202]

URGENTE Oxigen Medical, Butelii de Oxigen, Concentratoare de Oxigen, Oxigen la Domiciliu, Oxigen medicinal, Generatoare de Oxigen, Oxigen Portabil

URGENTE Oxigen Medical, Butelii de Oxigen, Concentratoare

Oxigenul — Sursa vietii! in medie, omul, inspira si expira aproximativ de 16-20 de ori pe minut – astfel inhalează oxigenul dătător de viaţă. in condiţii normale, aerul atmosferic contine 21% oxigen. Oxigenul (02) intră în corpul nostru in primul rând prin plămâni şi-o mică măsură prin piele . ln plămâni sunt milioane de saci mici de aer – cunoscuti sub numele de “alveole” — acestea se umfla ca nişte baloane mici. in pereţii subţiri care inconjoară fiecare sac exista capilare microscopice prin care sângele este transportat catre celulele din organism.
Oxigenul inhalat trece în alveole şi apoi se difuzează prin arterele sanguine capilare.
Această formă suplimentară de oxigen a fost dezvoltata atât pentru oameni sanatosi, activi – care doresc să inhaleze un surplus de “energie pura”, precum şi pentru persoanele care suferă de diferite probleme de sanatate sau de grave probleme respiratorii tranzitorii. Cu toate acestea, persoanele cu activitate respiratorie redusă (sau în vârstă) trebuie să consulte medicul înainte de a utiliza O-Pur. O-Pur nu poate înlocui terapia cu oxigen medical.
Utilizarea este usoara şi fără riscuri.
Care sunt beneficiile utilizarii dozelor suplimentare de oxigen?
ln primul rand ne gandim la avantajul pe care il aduce impreuna cu terapiile medicale specifice – prin accelerarea regenerarii celulelor, tesuturilor si a partilor organismului afectate de boli, imbatranire si orice alt soi de distrugere. Utilizarea în mod corespunzător de aer îmbogăţit cu oxigen contribuie la calitatea vieţii astfel.
O-Pur sustine corpul în urmatoarele situaţii:
Epuizare fizică şi psihică, concentrare redusă, stres şi agitatie, dureri de cap si ameteli, oboseală şi apatie, probleme respiratorii, sport şi relaxare, incaperi insuficient aerisite  Unde se recomanda utilizarea oxigenului? O-Pur poate fi utilizat in domeniul profesional, personal, sportiv, medical şi îngrijire geriatrica. Nu uitati! Terapia cu oxigen… este terapia vietii! Si tu ai dreptul la ea… Acum este accesibila oricui!