Compozitie 100% naturala, fara aditivi chimici.
Adauga un strop de energie pozitiva. Extractul din muguri florali al copacului parfumat este renumit pentru proprietatile sale antiseptice, dezinfectante si diastolice. Mirosul sau stimuleaza excelent in momentele de apatie, letargie si slabiciune generala. Respinge eficient tantarii.
Uleiul esential de Cuisoare este renumit de mult timp pentru proprietatile sale care imbunatatesc imunitatea intregului organism. Cu toate acestea, este apreciat pentru o activitate mult mai larga. Este utilizat in principal in lupta impotriva secretiei nazale, racelii, gripei, inflamatiilor, tusei si sinuzitei. De asemenea, va functiona bine in lupta impotriva durerilor de cap de migrena, a durerilor reumatice si a durerilor musculare.
Uleiul de cuisoare este folosit si datorita mirosului sau bland, placut, picant, care calmeaza tensiunea nervoasa, reduce oboseala, somnolenta si imbunatateste starea de spirit.
De asemenea, merita subliniate proprietatile sale practice – uleiul de cuisoare respinge tantarii, dezinfecteaza si sustine mentinerea respiratiei proaspete. Toate datorita continutului ridicat de eugenol.
Mod de utilizare
Inainte de a utiliza uleiul de cuisoare pentru prima data, se recomanda efectuarea unui test de alergie pe un mic fragment de piele. Nu se recomanda utilizarea uleiului pe pielea copiilor mici. De asemenea, nu trebuie folosit direct pe piele. Ar trebui sa fie intotdeauna diluat intr-un ulei de baza sau amestecat cu un preparat de conditionare. Se potriveste perfect cu uleiurile de cimbru, eucalipt, scortisoara, portocala sau lemn de santal.
Uleiul de cuisoare este folosit pentru aromatizarea incaperilor (cu ajutorul unui umidificator, pulverizator sau semineu sunt suficiente cateva picaturi de ulei de cuisoare), prin inhalare, masaj de relaxare si ingrijire a pielii corporale si bai terapeutice.
Ingrediente: ulei de Eugenia Caryophyllus Bud, eugenol, izoeugenol, linalol, limonen.
Destinat pentru: dureri de cap, dureri musculare, dureri reumatice, tuse, secretii nazale, imunitate, intepaturi de insecte, raceala, sinusuri, oboseala.
Metoda de extractie: distilarea cu abur.